Antena Căutare

Ostapenko nu a mai jucat cu Halep, dar are amintiri neplăcute cu româncele din circuit. Ce i-a făcut Monica Niculescu în 2016!

Dacă împotriva Simonei Halep încă nu a jucat vreun meci, Jelena Ostapenko are ceva amintiri cu jucătoarele din România, iar acestea nu sunt plăcute. Letona a jucat câte un meci cu Andreea Mitu, Monica Niculescu și Ana Bogdan, însă doar pe ultima a învins-o.

Ostapenko vs. româncele din WTA 1-2!

Cu Mitu a jucat în 2013 la Izmir, acolo unde a pierdut clar cu 3-6, 2-6. Trei ani mai târziu, în 2016, Ostapenko s-a lovit de slice-ul Monicăi Niculescu la Montreal și a pierdut în trei seturi 3-6, 7-5, 6-1.

Meciul din Canada a fost unul extrem de solicitant pentru letonă. După ce a câștigat primul set, aceasta a fost ”întoarsă” de Monica. Cu arma principală: slice-ul, Niculescu a distrus-o pe Ostapenko în setul decisiv: 6-1!

Unica victorie contra româncelor pentru letonă a venit în primăvara aceasta, la Charleston, acolo unde a învins-o pe Ana Bogdan, scor 6-4, 6-2.

Jelena, pericol public! Rivala Simonei din finala Roland Garros a făcut ”victime” în circuit. Un copil de mingi și chiar... FOTO: Cum arată Cupa Suzanne Lenglen, trofeul pe care îl poate câștiga Simona Halep la Paris!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x