Antena Căutare

Ovidiu Ioanitoaia i-a spus lui Dani Otil cine ia campionatul

Cunoscutul jurnalist sportiv a ajuns in studioul matinalului Antenei 1 pentru a vorbi despre sansele Timisoarei la titlu si a clarifica cine este Petrica.

Ovidiu Ioanitoaia a spulberat tot suspansul acestui sfarsit de campionat, dezvaluind in premiera la Neata cu Razvan si Dani echipa ce va iesi campioana la finalul sezonului in curs: Timisoara, Vaslui sau Galati. Vedeta de la GSP le-a facut pe plac amfitrionilor din Banat si a creditat-o pe Poli cu prima sansa inaintea desfasurarii acestei etape, insa a atras atentia ca elevii lui Dusan Uhrin au doua deplasari foarte grele la contracandidate.

Realizatorul Recursului Etapei a abordat si problema transmisiunilor TV din Liga I. Intrebat de Dani care este cauza pentru care avem meciuri in fiecare zi, jurnalistul a raspuns ca in acest mod se pot vedea cat mai multe partide dintr-o etapa.

Pentru ca in presa umbla zvonul ca cei care comenteaza fotbalul nu se pricep sa-l joace, Ovidiu Ioanitoaia a fost supus si la un test de acuratete a sutului.



Comisia de Recurs a FRF a decis: Mititelu ii e dator cu 7.000.000 € lui Piturca!... Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala la Cagnes-Sur-Mer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x