Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Paparazzi i-au luat urma celei mai valoroase tenismene a țării. Simona Halep, surprinsă alături de un bărbat misterios

Mulţi fani şi-au dorit să o vadă pe Simona Halep (25 de ani) într-o astfel de ipostază. Cea mai în vogă jucătoare de tenis din România şi-a făcut apariţia alături de un bărbat. Acesta nu este însă Costa Sponte, tânărul machedon despre care s-a scris că ar fi iubitul celebrei sportive

Mulţi fani şi-au dorit să o vadă pe Simona Halep (25 de ani) într-o astfel de ipostază. Cea mai în vogă jucătoare de tenis din România şi-a făcut apariţia alături de un bărbat. Acesta nu este însă Costa Sponte, tânărul machedon despre care s-a scris că ar fi iubitul celebrei sportive.

Simona Halep s-a afişat la un mall din Capitală împreună cu antrenorul ei, australianul Darren Cahill. În ultima vreme, dincolo de legătura profesională, între cei doi s-a legat şi o relaţie de prietenie. Sub ochii paparazzilor Spynews.ro, constănţeanca şi tehnicianul de la Antipozi şi-au cumpărat îngheţată şi au stat de vorbă câteva zeci de minute. Prezenţa lor în centrul comercial a fost observată şi de fani. Aceştia au asaltat-o pe Halep şi i-au cerut să facă poze şi să dea autografe. Cahill nu a avut de ales şi a făcut pe fotograful.

Vezi video pe Spynews.ro.

Recomandari