Antena Căutare

Papură: Calificarea în play-off nu mi se pare o reuşită. Dacă vrem ceva mai mult trebuie să câştigăm puncte

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că încă nu este decisă calificarea în play-off-ul Ligii I şi formaţia sa trebuie să rămână concentrată.. El este însă de părere că nu este o reuşită calificarea în play-off.

“Matematic nu este nimic jucat şi dacă vrem ceva mai mult de play-off trebuie să câştigăm puncte. Calificarea în play-off nu mi se pare o mare reuşită. Iar lupta pentru play-off este încă deschisă. Noi trebuie să fim concentraţi la fiecare meci, să tratăm fiecare meci cu determinare, cu agresivitate”, a spus Papură.

El consideră că partida cu FC Viitorul va fi una dificilă, la care Universitatea Craiova nu trebuie să îşi piardă concentrarea. “Ne aşteaptă un meci dificil, între două echipe care se luptă pentru play-off. FC Viitorul este o echipă foarte bine organizată. Important este să ne mobilizăm, să ne concentrăm. Cu o victorie ne mărim şansele pentru play-off, atâta tot. Orice punct adus este plus, în primul rând important este să nu pierdem. Tot timpul au fost meciuri frumoase între Viitorul şi Universitatea Craiova. Nu am nicio revanşă”.

În ceea ce priveşte relaţia tensionată dintre suporteri şi Mirko Pigliacelli, Papură a declarat că este important să se ajungă la un acord, indiferent “cine are dreptate”. “Sperăm că lucrurile se vor calma şi vom înţelege cu toţii că nu e bine un conflict, indiferent cine are dreptate. Sper să se împace cumva, să se întâlnească, să se pună de acord. Important este să ajungem la un consens şi să încurajăm Universitatea Craiova”, a explicat tehnicianul.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni FC Viitorul, duminică, în deplasare, de la ora 20.00, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Sursa : news.ro

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României îşi vor afla adversarele luni... Nicuşor Bancu: Sperăm ca Viitorul să nu facă o partidă foarte bună. Eu mi-am revenit, sunt foarte bine acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x