Antena Căutare

Paskany despre posibila revenire a lui Craciunescu la CCA: "Se razbuna pe cei cu care e in conflict"

Arestarea lui Vasile Avram redeschide un subiect tocat marunt in ultimii ani. Cine va conduce CCA? Avansat ca posibil presedinte, Ion Craciunescu nu i-a convenit deloc lui Arpad Paszkany, patronul CFR-ului. "Este un tip ranchiunos. Si nu o spun numai eu, care pot fi subiectiv, ci oameni din fenomen", a reactionat clujeanul la o emisiune TV.

Varianta cu Ion Craciunescu revenit sef la CCA parea imposibila pana in urma cu putina vreme din cauza relatiilor tensionate avute de acesta cu Mircea Sandu.

Numai ca Nasu' s-a impacat in ultima vreme cu Ioan Becali si cu Gica Popescu, alte doua persoane cu care era certat de cativa ani, asa ca ingroparea unui noi razboi devine plauzibil.

"Personal nu as fi deloc incantat daca Ion Craciunescu ar reveni in fruntea CCA. Este un om ranchiunos, care nu poate trece peste anumite chestii, iar asta a dovedit-o mereu atat vizavi de mine, cat si vizavi de clubul CFR.

Nu o spun numai eu, care pot fi considerat subiectiv, ci multi oameni din fenomen cu care am vorbit si care mi-au confirmat ca Ion Craciunescu asa procedeaza cu cei cu care se afla in conflict. Deci, personal, nu as fi deloc incantat sa vina Ion Craciunescu presedinte la CCA", a afirmat Paszkany dupa Rapid - CFR Cluj.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

F1: Sebastian Vettel, la un punct de titlu dupa succesul de la Singapore... Gigi Becali: "Daca se dau 19 000 la retrogradare, cat credeti ca dau altii sa ia campionatul? "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x