Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Patinatoarea Ekaterina Alexandrovskaia s-a sinucis. Tânăra avea doar 20 de ani

O sportivă pe cale să devină celebră s-a stins din viață la doar 20 de ani. Tânăra s-ar fi sinucis, potrivit primelor informații. 

Patinatoarea Ekaterina Alexandrovskaia s-a sinucis. Tânăra avea doar 20 de ani

Patinatoarea rusă Ekaterina Alexandrovskaia, care a reprezentat în ultimii ani Australia la competiţiile internaţionale, a încetat din viaţă, la Moscova, la vârsta de 20 de ani.

Un tată s-a sinucis după ce fiul lui de șapte ani a murit subit, din cauza unei tumori: ”N-a putut suporta pierderea suferită. Totul s-a întâmplat brusc!”

O sursă din cadrul poliţiei a declarat că trupul neînsufleţit al patinatoarei a fost găsit lângă casa sportivei, la Moscova. “Cauza preliminară de decesului este sinuciderea”, a precizat sursa, adăugând că Alexandrovskaia a încercat anterior să se sinucidă, după o accidentare.

„Dacă îl prindeam, îl omoram!”. Mădălina Manole ar vârsa lacrimi amare! Ce s-a întâmplat la mormântul ei, la 10 ani de când s-a sinucis. Tatăl ei este furios!

Potrivit RT.com, tânăra s-ar fi aruncat de la fereastra unui apartament.

Cum s-a făcut remarcată Ekaterina Alexandrovskai

Ekaterina Alexandrovskaia s-a născut la 1 ianuarie 2000, la Moscova. Ea a reprezentat Rusia până în 2016, când a fost invitată să concureze pentru Australia. În 2017, ea a câştigat titlul mondial la patinaj artistic perechi la juniori, alături de australianul Harley Windsor. Alexandrovskaia şi Windsor au câştigat şi Grand Prix-ul pentru juniori în 2017, precum şi titlul naţional în Australia de două ori, în 2017 şi 2019.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro