Antena Căutare

Pep Guardiola spune că va rămâne la Manchester City în ciuda excluderii echipei din cupele europene

Antrenorul Pep Guardiola a declarat, miercuri, că nu va părăsi clubul Manchester City, în ciuda excluderii echipei din cupele europene, informează lequipe.fr.

"Am spus în urmă cu o lună că iubesc clubul acesta, iubesc să fiu aici. De ce ar trebui să plec? Am discutat cu jucătorii: în cursul următoarelor trei luni ne vom concentra pe ceea ce trebuie să facem şi apoi vom vedea decizia (n.r. - TAS, la apelul clubului City). Personal, eu voi fi acolo. Vreau să rămân pentru a continua să ajut clubul şi pentru a menţine acest nivel cât mai mult posibil", a declarat Guardiola, la postul Sky.

UEFA a anunţat, la 14 februarie, că gruparea Manchester City a fost amendată cu 30 de milioane de euro şi exclusă din cupele europene două sezoane pentru încălcări grave ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi de fair play-ul financiar.

"Cetăţenii" au precizat că vor contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) sancţiunea decisă de Corpul UEFA de Control financiar al cluburilor.

Sursa : news.ro

Leipzig câştigă pe terenul echipei lui Mourinho, Tottenham, 1-0, iar Atalanta a făcut scor cu Valencia, 4-1, în Liga Cam... Mourinho rămâne încrezător în calificare după înfrângerea cu Leipzig: Am pierdut cu 0-1, nu cu 0-10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x