Antena Căutare

Perla lui Gigi Becali, Dennis Man, aproape de transferul carierei! Puștiul de 19 ani este dorit de AS Roma, rivala Barcelonei din Liga Campionilor

Dennis Man traversează o perioadă excelentă în carieră. Titular la FCSB în acest sezon și debutant în urmă cu câteva ore la prima reprezentativă a României în meciul amical cu Suedia, ”perla” lui Gigi Becali este aproape de transferul carierei. Presa din Italia scrie că AS Roma îl vrea pe jucătorul român de 19 ani.

Dennis Man a fost ”dat” de unele voci la AS Roma încă din debutul anului 2018. Un impresar al fotbalului nostru a spus în ianuarie că jucătorul celor de la FCSB a fost ofertat de nimeni alții decât italienii de la AS Roma. Și se zice că nu a fost o ofertă tipică fotbalului românesc, gen sute de mii sau împrumut + ”îl luăm mai încolo dacă va confirma...dacă nu, îl trimitem la pachet”, ci o ofertă colosală: 10 milioane de Euro!

”Era vorba de 10 milioane de euro în cazul lui Man. Dar Gigi Becali nici nu a vrut să discute. Nici măcar atât! De ce? Pentru că el are bani, nu are nevoie urgentă să vândă jucători. AS Roma era echipa interesată de Dennis. Jucând an de an în Europa, Gigi Becali are suficienți bani. Nu sunt probleme”, spunea Anamaria Prodan Reghecampf la postul tv digisport.

Presa din Italia scrie azi că italienii chiar sunt interesați de Dennis Man. Jurnaliștii de la fattidipallone.it spun că directorul sportiv de la Roma, Monchi, a făcut, în urmă cu câteva luni, o ofertă de 10 milioane de euro pentru atacantul de la FCSB. Refuzați, italienii vor da asaltul pentru Dennis Man în vară: ”În vară, AS Roma va relua asaltul pentru Dennis Man”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italieni îl caracterizează pe atacantul de 19 ani drept ”un atacant extrem de talentat, capabil să facă diferenţa prin schimbări de ritm şi viziune excelentă asupra jocului".

Dennis Man este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. În vârstă de 19 ani, a reuşit deja să se impună titular la FCSB şi a avut evoluţii tot mai apreciate. În acest sezon a avut în total 39 de apariţii, a marcat 10 goluri şi a reuşit 8 assist-uri. Ieri a debutat şi în naţionala României, în amicalul cu Suedia, scor 1-0.

Înecatul la mal, sportul național al românilor, cunoaște un nou episod: România U19 la fotbal! Moruțan, Mățan și Dragomi... Biletul Zilei 28.03.2018. Meciurile din Liga a 2-a din România ne ajută să obținem o cotă excelentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x