Antena Căutare

Petrescu are un contracandidat din România la conducerea tehnică a echipei Dinamo Moscova: Mircea Lucescu (presă)

"Dan Petrescu sau Mircea Lucescu", a titrat site-ul sportsdaily.ru, referindu-se la tehnicienii pe care conducerea clubului Dinamo Moscova îi doreşte pentru funcţia de antrenor principal.

"Dan Petrescu sau Mircea Lucescu", a titrat site-ul sportsdaily.ru, referindu-se la tehnicienii pe care conducerea clubului Dinamo Moscova îi doreşte pentru funcţia de antrenor principal.

Sursa citată precizează că viitorul antrenor al echipei va fi un străin şi va fi numit până la finalul săptămânii viitoare.

Oficialii moscoviţi i-au mai avut în vedere pe Kurban Berdiev, Massimo Carrera şi Oleg Kononov, dar au renunţat la ei, rămânând la cei doi tehnicieni români, care cunosc bine campionatul rus.

Lucescu 74 de ani, a antrenat un sezon pe Zenit Sankt Petersburg, 2016/2017, cu care a câştigat Supercupa Rusiei.

Petrescu, 51 de ani, a mai pregătit formaţia Dinamo Moscova, între august 2012 şi aprilie 2014. În primul sezon, el a preluat echipa de pe ultimul loc al campionatului, fără niciun punct în patru etape, şi a dus-o aproape de cupele europene. El a mai antrenat în Rusia pe Kuban Krasnodar, de două ori.

Antrenorul Dmitri Hohlov a demisionat după ce echipa lui, Dinamo Moscova, a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Orenburg, în etapa a XII-a a primei ligi din Rusia.

Hohlov a demisionat, sâmbătă, din cauza rezultatelor slabe, iar conducerea clubului îi caută acum înlocuitor. Formaţia va fi condusă până la numirea unui nou antrenor principal de Kirill Novikov, tehnicianul echipei de tineret.

Dinamo este pe locul 15 în clasament, penultimul, retrogradabil, cu 10 puncte, din două victorii şi două rezultate de egalitate.

Sursa : news.ro

Meci între România şi o selecţionată mondială, la Sports Festival, o partidă de retragere a lui Adrian Mutu, cu particip... Alexandru Roşca şi Arnaud Guedj au semnat contracte cu U Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x