Antena Căutare

Petrescu: Traore nu poate să joace din cauza regulii under 21, dar la meciul cu Sevilla va juca sută la sută dacă e sănătos. În Europa facem ce vrem, în campionat nu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Lacina Traore, jucător pe care l-a adus la gruparea clujeană când avea “cariera terminată”, va evolua în Liga Europa dacă va fi sănătos. Tehnicianul a menţionat că în campionat nu îl poate folosi pe fotbalist din cauza regulii under 21, care îi afectează şi alţi jucători.

“Traore a venit din copac la CFR Cluj. N-a jucat fotbal de cinci ani. Şi l-a luat Dan Petrescu şi a câştigat meciuri. Cariera lui era terminată. A venit la mine şi a jucat fotbal şi în continuare va juca. Lacina e la fel ca ceilalţi, trebuie să muncească ca să prindă loc în echipă. Avem 24 de jucători de câmp şi joacă numai zece, ceilalţi 14 nu sunt fericiţi, dar eu trag de ei la antrenamente să ia locul celorlalţi. Traore e un jucător pe care mă bazez, dar din cauza regulii under 21 nu poate să joace. La meciul cu Sevilla, dacă este sănătos, el va juca sută la sută, pentru că acolo nu avem nicio regulă. Asta e o problemă mare. Nu mi se pare normal ca o echipă care joacă în primăvara europeană să nu poată să îşi bage cea mai bună echipă în campionat. Eu mă cert cu toţi jucătorii mereu, asta nu înseamnă că e scandal la CFR. Sunt convins că în Europa aliniem mereu ca mai bună echipă. În Europa facem ce vrem, în campionat nu. Sunt foarte mulţumit de list ape care o avem”, a spus Petrescu.

El a menţionat că toţi jucătorii săi se pregătesc bine: “Toată lumea se pregăteşte foarte bine, dar eu vreau şi mai bine. Nu ţin minte un jucător bun să-l fi scăpat eu şi să fi spus îmi pare rău că la mine n-a dat tot. La mine toţi jucătorii au devenit mai buni. Aşa s-a întâmplat şi cu Lacina. Dar sunt convins că el poate mai mult”.

Petrescu a precizat că afectat de regula under 21 este şi Adrian Păun şi că Cristian Manea nu joacă deoarece echipa în formula actuală nu primeşte gol. “Păun e afectat şi el de această regulă, poate dacă nu era această regulă era titular. Este un jucător foarte bun, pe care îl apreciez mult, şi sper din tot sufletul să ajungă la echipa naţională. Manea a fost Messi când era under 21. El a fost constant, şi-a făcut treaba, în momentul când a ieşit din această regulă el a plecat de la CFR. S-a întors când echipa era făcută, n-am primit gol, fiecare jucător trebuie să aştepte rândul. A venit la CFR pentru că l-am vrut. Sunt convins că şi el este disperat să joace. Competiţia e mare şi trebuie să lupte pentru locul lui. Când nu iei gol e greu să schimbi ceva în apărare”, a afirmat tehnicianul.

Echipa CFR Cluj va întâlni FC Viitorul, vineri, pe teren propriu, de la ora 20.00, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Sursa : news.ro

Doare și după 20 de ani! Momentul în care o țară a plâns, alături de fata noastră „de aur”, a devenit subiect de documen... Hakim Ziyech, transferat de Ajax Amsterdam la Chelsea la 1 iulie, în schimbul a 40 de milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x