Antena Căutare

Pilotul Robert Kubica (Lotus Renault) a cazut pe gheata si si-a fracturat piciorul

Continua lantul de ghinioane pentru pilotul polonez Robert Kubica. Driverul de la Lotus Renault a cazut pe gheata, in localitatea italiana Pietrasanta, si a suferit o fractura la piciorul drept, acelasi care a fost afectat si la accidentul suferit in februarie 2011, a anuntat presa italiana, citata de Mediafax.

Pilotul Robert Kubica a fost operat de cinci ori, dupa accidentul produs la un raliu in Italia, la 5 februarie 2011, cand a suferit mai multe fracturi la mana si piciorul drepte.


Accidentul nu a fost confirmat de anturajul pilotului, insa presa italiana sustine ca sportivul a fost transportat la spitalul Versilia. Polonezul a parasit Versilia si a decis sa mearga la spitalul Pietra Ligure, unde a fost internat si dupa accidentul de la inceputul anului 2011.

Lotus Renault spera ca pilotul polonez sa revina in Formula 1 in a doua parte a sezonului din 2012. Aceasta noua accidentare pune insa sub semnul intrebarii o eventuala revenire a lui Kubica in intrecerile automobilistice.

Rapid l-a imprumutat pana in vara pe Alexandru Ionita de la FC Koln... Cupa Ligii: Costel Pantilimon, doar rezerva in Manchester City-Liverpool 0-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x