Antena Căutare

Pittbul Atodiresei a luat drumul "Chinei" ... la politie

Masina in care luptatorul de Local Kombat se afla a fost oprita aseara de politistii mehedinteni pentru depasirea vitezei legale, dar la verificari s-a descoperit ca aceasta se afla pe lista automobilelor furate din Ungaria.

Dupa ce in urma cu doua saptamani Andrei Margaritescu a fost acuzat de tainuire si ridicat direct de la aeroport pentru ca ar fi avut legaturi cu hotii de masini, aseara a fost randul unui alt sportiv sa dea explicatii intr-un caz asemanator. Este vorba de luptatorul Ionut Atodiresei, cel care in cursul serii trecute se deplasa de la Bucuresti la Timisoara pentru a arbitra un concurs de lupte intre fete.

Pe raza judetului Mehedintii, politisti au oprit masina in care Pitbul se afla, pentru depasire vitezei legale. Dupa ce au verificat actele, oamenii legii au descoperit ca autovehiculul figura ca fiind furat in Ungaria, asa ca Atodiresei alaturi de cele 3 fete cu care se afla in masina au ajuns la sectie pentru a da explicatii.

Soferita sustine ca a cumparat masina in urma cu trei ani si ca nu avea de unde sa banuiasca faptul ca unul din proprietarii anteriori ar fi furat-o. Pana la elucidarea cazului, cei patru pasageri vor fi nevoiti sa ramana in Drobeta Turnu Severin, sau, in cazul in care nu sunt atrasi de orasul de la Dunare, sa continue drumul spre Timisoara cu o alta masina.



CNRD 2011: Vali Porcisteanu si Dan Dobre vor revansa la Tg.Mures... F1, MP al Turciei: Linie Red Bull!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x