Antena Căutare

Piturca este noul selectioner al Romaniei!

Victor Piturca este noul antrenor al tricolorilor! Cel care a adus ultima calificare a Romaniei la un turneu va prelua din nou fraiele echipei nationale.

UPDATE 15:30
"Iovan nu va mai fi, maine anunt staff-ul, care va fi unul nou

UPDATE 15:25 Dupa aproape trei ore de discutii cu Mircea Sandu, Victor Piturca a parasit sediul FRF decis sa accepte oferta presedintelui Mircea Sandu. "Nu-mi place sa dau declaratii pe strada, dar acum este o situatie speciala si de aceea o fac. Nu a fost o decizie grea sa accept revenirea la echipa nationala. Maine, la ora 13:00, va avea loc o conferinta de presa in care va avea loc prezentarea oficiala", a precizat Victor Piturca. Apoi s-a suit in masina si a parasit sediul FRF.

UPDATE 15:00 Mircea Sandu si Victor Piturca au avut o discutie de aproape trei ore, in vederea preluarii echipei nationale de catre acesta din urma.

Dupa cum informeaza site-ul oficial al FRF, "in cadrul discutiei au fost analizate multiplele aspecte ale proiectului, incluzand componenta staff-ului tehnic al echipei nationale, reformarea pe parcurs a Comisiei Tehnice etc".

Discutiile dintre Mircea Sandu si Victor Piturca vor fi finalizate maine, 15 iunie, prevazundu-se organizarea unei conferinte de presa, la Casa Fotbalului, in jurul orei 13.00.


Tot articolul, in Gazeta Sporturilor

foto: gsp.ro

Cinci romani eliminati in primul tur al calificarilor la Wimbledon... Piturca a acceptat oferta lui Mircea Sandu si revine la nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x