Antena Căutare

Moment incredibil într-un supermarket din Cehia. "Pleacă din țara asta dacă nu înveți limba!"

Portarul român, Florin Niță, a avut parte de un eveniment nefericit în Cehia. Acesta era într-un supermarket și dorea să își cumpere o bere, la casă angajatul a început să țipe la acesta. 

Portarul român, Florin Niță, a avut parte de un eveniment nefericit în Cehia. Acesta era într-un supermarket și dorea să își cumpere o bere, la casă angajatul a început să țipe la acesta.

Acesta era într-un supermarket și voia să își cumpere o bere. Când a ajuns la casă, vânzătorul i-a adresat o întrebare în limba cehă, iar portarul român n-a știut să răspundă. Angajatul a început apoi să țipe de față cu ceilalți clienți: "Dacă nu știi limba cehă, du-te să traiești în țara ta! N-ai ce să cauți aici!"

Niță a rămas șocat, în ajutorul acestuia a intervenit un alt client, iar în final conflictul a luat sfârșit. Bărbatul a aflat pe cine a ajutat doar în parcarea magazinului, când Niță i-a oferit un cadou.

"N-am la mine decât niște postere pe care pot să semnez, îmi pare rău. Ți le ofer cu tot dragul" i-a spus portarul român.

Niță este singurul român care joacă la echipa cehă, Sparta Praga.

Fudașul Felipe a fost transferat de la FC Porto la Atletico Madrid... Raul Rusescu a revenit în Turcia şi va juca la Giresunspor...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x