Antena Căutare

Pleniceanu, incert pentru jocul cu UTA Arad!

Pe langa absentele lui Al. Giurgiu si M. Tanasa, ambii accidentati antrenorul unirist Stelian Gherman nu este sigur ca poate conta pe serviciile mijlocasului Pleniceanu.

Acesta acuza o lovitura oarba primita la coapsa piciorului drept la antrenamentul de joi-dupa amiaza in urma unui duel cu un coechipier si astazi nu s-a antrenat la parametrii normali, efectuand numai alergari usoare.

Fotbalistul mediesean a devenit incert pentru intalnirea cu UTA Arad, meci programat duminica, de la ora 11.00, pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia. "Sper sa ma refac totusi pana duminica, mai am doua zile la dispozitie, momentan sansele sunt impartite. Totul depinde de recuperare", a declarat Pleniceanu.

Altfel, "alb-negrii" il vor inregimenta in cursul saptamanii viitoare pe portarul Florin Toderas (24 ani), fost la CS Zlatna si CS Cisnadie sub comanda lui Mihai Dascalescu, jucator liber de contract. In urma cu cateva zile, sefii Unirii i-au reziliat contractul altui goalkeeper, Bogdan Farcas (fost la "U" Cluj), abia inregimentat, dupa ce s-a dovedit ca respectivul acuza probleme medicale, fiind suspect de menisc.

Sursa: ligab

Foto: ligab.ro

VIDEO! Pirlo a ajuns muncitor pe santier... Suprafata de joc de pe Cluj Arena va sta acoperita peste 48 de ore » Emotii pentru gazon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x