Antena Căutare

Ploiesti: Un suporter al echipei olandeze Vitesse Arnhem a murit

Un suporter al echipei Vitesse Arnhem, in varsta de aproximativ 40 de ani, a decedat, astazi, la Ploiesti, in zona unei terase unde consumase alcool impreuna cu alti sustinatori ai formatiei olandeze.

Reprezentanti ai Politiei Romane au declarat ca barbatul suferea de epilepsie, fiind cunoscut cu probleme medicale de mai multa vreme. Acestuia i s-a facut rau dupa ce a baut la o terasa din Ploiesti. Prietenii au chemat ambulanta, insa medicii sositi de urgenta la fata locului nu au reusit sa il resusciteze, conform Mediafax.

Meciul Petrolul Ploiesti - Vitesse Arnhem se disputa astazi, de la ora 19:00, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pe stadionul "Ilie Oana" vor asista aproximativ 30 de suporteri olandezi.

Pentru acest meci s-au vandut aproximativ 13.000 de bilete.

Foto: Intact Images

Razboi total intre Laurentiu Reghecampf si Victor Piturca! Prezenta jucatorilor Stelei la nationala, sub semnul intrebar... Europa League: Remize pentru Pandurii si Petrolul. Astra Giurgiu, cu un pas in play-off!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x