Antena Căutare

Poli Iași - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE

Poli Iași - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Ultimul meci din Liga 1 înainte de pauza internațională se joacă în Copou. Poli Iași primește replica celor de la Concordia Chaiajna, într-un duel care poate fi urmărit live video online

Poli Iași - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Ultimul meci din Liga 1 înainte de pauza internațională se joacă în Copou. Poli Iași primește replica celor de la Concordia Chaiajna, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Poli - Concordia este live video online, luni, de la ora 21:00.â

Poli Iași - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Duelul din Moldova va pune față în față două dintre echipele modeste ale startului de sezon. După 6 runde scurse până acum din Liga 1, Poli Iași e penultima în campionat, cu 5 puncte, în timp ce Concordia se află un loc mai sus, cu 7 puncte. Ambele stau foarte prost la golaveraj, primind 19 goluri împreună în aceste etape.

Poli Iași - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Etapa precedentă a fost una în care Iașul și Concordia și-au arătat limitele valorice. Echipa lui Flavius Stoican a fost învinsă la Călărași de Dunărea, scor 2-0. Apoi, la Chiajna a venit Astra, de acolo de unde a plecat ca o echipă mare: succes cu 3-0 fără drept de apel.

Poli Iași - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Din 2012 până azi am asistat la 13 meciuri între Poli și Chiajna pe prima scenă. Gazdele au 6 victorii, 4 meciuri au fost remize, iar alte 5 meciuri au fost câștigate de ilfoveni. Pe terenul moldovenilor, Cconcordia s-a simtit bine în perioada 2012-2016: 4 victorii din 4 meciuri. Au urmat apoi trei victorii la rând ale moldovenilor în perioada 2016-2017.

Poli Iași - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Poli Iași pleacă favorită în acest meci cu o cotă de 2,15. O remiză e cotată cu 3,25, iar succesul trupei lui Ionuț Badea primește cotă 3,45.

Poli Iași - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Pentru acest meci recomandăm un pont de siguranță: cotă 1,45 pentru 2+ goluri.

Biletul Zilei 30.08.2018! Trei meciuri spectacol din Europa League aduc profitul... Știrea zilei din Liga 1: Dan Nistor semnează azi! Pe cine a ales mijlocașul între FCSB și Dinamo. Va avea un salariu uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x