Antena Căutare

Un gest cât o mie de cuvinte! Ivan Martici s-a rugat în genunchi pentru coechipierul Valentin Mihăilă după ce a căzut inconștient lângă el, accidentat dur

În timpul meciului dintre Poli Iași și CS U Craiova, atacantul echipei CS U Craiova Valentin Mihăilă a căzut după o lovitură violentă cu Laurențiu Rus, jucătorul echipei Poli Iași. După terifiantul moment, croatul Ivan Martici a făcut un gest cât o mie de cuvinte, s-a pus în genunchi, a făcut cruce și a început să se roage pentru coechipierul său.

În timpul meciului dintre Poli Iași și CS U Craiova, atacantul echipei CS U Craiova Valentin Mihăilă a căzut după o lovitură violentă cu Laurențiu Rus, fundașul echipei Poli Iași. După terifiantul moment, croatul Ivan Martici a făcut un gest cât o mie de cuvinte, s-a pus în genunchi, a făcut cruce și a început să se roage pentru coechipierul său.

Faza s-a întâmplat în minutul 10 al partidei disputate la Iași între Poli și CS U Craiova. Laurențiu Rus, fundașul celor de la Poli Iași, a fost protagonistul unui fault extrem de dur asupra lui Valentin Mihăilă, l-a lovit cu pumnul în gât.

Jucătorii au cerut disperați intervenția Ambulanței pentru Valentin Mihăilă. Martici a fost filmat minute bune cu ochii în lacrimi, rugându-se în genunchi pentru coechipierul sau în vârstă de 18 ani.

Un gest cât o mie de cuvinte! Ivan Martici s-a rugat în genunchi pentru coechipierul Valentin Mihăilă după ce a căzut inconștient lângă el, accidentat dur

Ambulanța a intervenit după mai multe minute de ezitare, iar Mihăilă a fost tratat la fața locului, după care a fost la spital cu o altă ambulanță decât cea prezentă la stadion, conștient și în revenire. Laurențiu Rus a fost sancționat cu cartonaș roșu.

Pe margine, antrenorul Devis Mangia și-a pierdut cumpătul, gesticulând și țipând la intervenția greoaie a medicilor, scrie gsp.ro.

Laurențiu Rus nu este la primul incident de acest gen, În 2013 și 2016 a mai accidentat grav alți doi jucători.

Un gest cât o mie de cuvinte! Ivan Martici s-a rugat în genunchi pentru coechipierul Valentin Mihăilă după ce a căzut inconștient lângă el, accidentat dur

Pe 11 mai 2013, în timpul unui derby cu Dinamo, Laurențiu Rus i-a provocat o fractură de tibie lui Alexandru Chipciu, acesta având nevoie de 45 de zile de recuperare, în care a stat cu piciorul în ghips.

în 2016, Laurențiu Rus l-a accident și pe stelistul Adnan Aganovic după ce l-a lovit violent cu genunchiul în față, în timpul partidei FCSB - CFR Cluj. Aganovic a suferit atunci o fractură de mandibulă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poli Iași și CS U Craiova joacă acum primul meci din returul sezonului regulat. Scorul este de 2-0 pentru CS U Craiova la pauză.

Sursa: gsp.rp

Captura Foto: Digi Sport

CM 2030. Împreună cu ce țări va organiza România Cupa Mondială... Vestea CUMPLITĂ a dimineții. Tragedie în lumea sportului ROMÂNESC. A murit cel mai mare ANTRENOR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x