Căutare Live

Poli Iaşi vinde bilete virtuale la meciul cu Academica Clinceni, care va avea loc fără spectatori

Fanii echipei Poli Iaşi vor avea posibilitatea să-şi arate ataşamentul faţă de formaţia favorită, cumpărând bilete virtuale, chiar dacă meciul de pe teren propriu cu Academica Clinceni se va desfăşura fără spectatori.

După achiziţionarea biletelor virtuale, suporterii trebuie să-şi facă o fotografie pe fundal alb şi să o trimită pe pagina de Facebook a clubului.

Toate fotografiile fanilor care au achizitionat bilete virtuale vor fi imprimate pe tricourile purtate de jucători la intrarea pe teren. Biletul virtual le poate asigura ceror care l-au achiziţionat unul dintre cele 100 de locuri în autocarele suporterilor pentru semifinala Cupei României, dar şi unul dintre tricourile speciale.

Un bilet virtual costă "10 lei – infinit mai puţin decât ataşamentul suporterilor adevăraţi faţă de echipă!", potrivit site-ului oficial al clubului ieşean.

Biletele se pot achiziţiona începând de joi, de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall, parter, dar şi online, pe site-ul bilete.politehnicaiasi.ro.

Cele 100 de locuri pentru deplasare la semifinala Cupei României şi cele 25 de tricouri purtate de jucători şi oficialii clubului înaintea meciului cu Academica Clinceni vor fi acordate participanţilor la campanie prin tragere la sorţi (random.org). Deplasarea la manşa de pe terenului adversarului în semifinalele Cupei României se organizează doar dacă accesul spectatorilor va fi permis la meci.

Şi liderul ligii secunde, UTA, a primit solicitări de a pune în vânzare bilete, deşi partidele de fotbal din România se joacă fără spectatori, în urma măsurilor luate pentru a împiedica extinderea cazurilor de infectare cu coronavirus.

"Le mulţumim din suflet suporterilor noştri care s-au oferit să cumpere bilete pentru meciul de sâmbătă, cu Universitatea Cluj, chiar dacă nu au posibilitatea să vină în tribună. Din păcate, nu avem cadrul legal şi logistica de a încasa bani fără oferirea serviciului respectiv, dar apreciem din suflet gestul superb şi le mulţumim", au precizat conducătorii echipei arădene.

Sursa : news.ro

Testat negativ pentru coronavirus, Kylian Mbappe s-a antrenat cu câteva ore înaintea meciului cu Borussia Dortmund... Walter Zenga, noul antrenor al echipei Cagliari, în carantină, din cauza coronavirusului! Nu a apucat să debuteze!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri