Antena Căutare

Poli Timisoara - Gaz Metan 0-1 in sferturile Cupei

Ardelenii au invins greu pe Bega insa se pregatesc de penultima faza a competitiei.

Gaz Metan Medias a practicat un joc cinic la Timisoara si a reusit sa se impuna.

Ardelenii au deschis repede scorul prin Bud in minutul 8 (jucatorul venit de la CFR a fost transportat la spital pentru ca s-a accidentat, insa nu la faza golului), iar ceea ce a urmat a fost cel mai plictisitor meci desfasurat pe Dan Paltinisanu in acest sezon.

A fost un antifobal total: banatenii nu au putut mai mult, subtirimea lotului observandu-se in intalnirea cu mult mai rutinata adversara, iar mediesenii nu si-au dorit mai mult.

Pur si simplu au tras de timp cele 80 de minute ramase, totul culminand cu reactia din final a lui Plesca. Portarul celor din judetul Sibiu si-a asezat mingea pe linia careului de 6 metri pentru degajare, dupa care s-a intors in propria poarta pentru a bea apa.

In urma acestui esec, Timisoara ramane fara singura sansa de a participa in Europa in toamna si se concentreaza pe promovare, si ea incerta din cauza datoriilor clubului.

Foto: gsp.ro

Fratii Costea despre suporterii Stelei: "Ne-au scuipat si acum vor sa cantam impreuna?!"... Tony se jura cu actele in mana ca are 22 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x