Antena Căutare

Poli Timisoara si-a primit palmaresul inapoi

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a decis ca clubul de pe Bega sa poata folosi numele de „Poli” si culorile alb-violete.

In 2009, Timisoara a pierdut titlul de campioana in fata Unirii Urziceni din cauza ca a folosit culorile alb-violete in mai multe intalniri, desi nu ar fi fost indreptatita sa faca acest lucru.

Mai exact, Federatia a depunctat clubul de pe Bega in primavara lui 2008, iar in penultima etapa, impotriva Unirii Urziceni jucatorii lui Uhrin au jucat degajati, pentru ca meciul nu mai avea nicio miza. Ialomitenii s-au impus, au trecut pe primul loc si in ultima etapa egalul cu Steaua le-a adus titlul de campioana.

Dupa finalul returului, Poli primit punctele inapoi, insa chiar si cu ele nu a mai putut ajunge Urziceniul. A depasit-o, in schimb, pe Dinamo in clasament si a evoluat in preliminariile Ligii, acolo unde a eliminat Sahtiorul lui Mircea Lucescu.

La aproape trei ani de la aceasta poveste, Timisoara si-a primit palmaresul inapoi. Astfel, coliderul din Seria Vest a ligii secunde poate sa foloseasca atat numele de Poli, cat si culorile alb-violete.

Foto: gsp.ro

Abidal, probleme, din nou, la ficat... Claudiu Niculescu, interimar pana la finalul sezonului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x