Antena Căutare

Pontul Zilei vine de la Cupa Mondială din Rusia! Se joacă masiv un pariu bazat pe spectacol în Franța-Belgia

Pontul Zilei 10.07.2018! Supranumită de mulți ”finala din semifinale”, duelul Franța - Belgia din careul de ași al turneului final din Rusia pune față în față cele mai bune echipe de la Cupa Mondială. Diseară, la Sankt Petersburg, vom avea un duel care promite mult și, pentru pariori, multe goluri!

Pontul Zilei 10.07.2018! Meciul dintre ”Cocoși” și ”Dracii Roșii” nu putea să lipsească dintr-o analiză la sânge pentru pariuri. Echipa lui Didier Deschamps se luptă cu cu cea mai spectaculoasă echipă de la Cupa Mondială pentru un loc în finala competiţiei. Belgia este cotată cu șansa a doua, dar jucătorii lui Roberto Martinez au arătat că pot învinge pe oricine și pot reveni de la orice scor la Cupa Mondială.

Pontul Zilei 10.07.2018! Ambele echipe au în componența lor adevărate mașini de marcat gol și de creat faze spectacol. Tocmai din această cauză, la acest meci vom recomanda un pont pe care se înghesuie tot mai mulți specialiști: ambele înscriu!

Pontul Zilei 10.07.2018! Statistic, Franța și Belgia vin, împreună, după de 33 de meciuri fără eșec. Elevii lui Deschamps au un singur eșec în ultimele 17 meciuri. Dincolo, Belgia are un parcurs de senzație cu Roberto Martinez pe bancă. Nu a mai pierdut de 24 de meciuri.

6 motive pentru care ambele echipe vor marca diseară:

  • Franța a marcat în 13 din ultimele 14 meciuri
  • Belgia a marcat în 24 din ultimele 25 de meciuri
  • În ultimul meci directe am avut
  • La Cupa Mondială din Rusia: Franța a marcat în 4/5 meciuri
  • Belgia a marcat în 5 din cele 5 meciuri, câștigându-le pe toate
  • Ambele echipe au marcatori de clasă: Mbappe (3 goluri), Griezmann, Lukaku (4 goluri), Hazard.

Echipele probabile:

FRANȚA XI: Hugo Lloris - Lucas Hernandez, Samuel Umtiti, Raphael Varane, Benjamin Pavard - Ngolo Kante, Paul Pogba - Blaise Matuidi, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe - Olivier Giroud.

BELGIA XI: Thibaut Courtois - Jan Vertonghen, Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Toby Alderweireld - Yannick Carrasco, Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Nacer Chadli - Eden Hazard, Romelu Lukaku​.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

- cota pentru ”GG” e una în scădere dramatică. Pornită de la 2,00 în urmă cu trei zile, aceasta a ajuns la 1,80 și chiar 1,70 la unele case de pariuri!

Steaua București, direct în Liga a 3-a? Cum poate promova echipa antrenată de Marius Lăcătuș... ”FCSB se refuză”, noua modă în fotbalul românesc! Gigi Becali ratează țintă după țintă. Top 9 jucători care au spus ”NU”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x