Antena Căutare

Surpriză de proporții în Spania! Ziarul de casă al Realului anunță numele posibilului succesor al lui Zinedine Zidane pe banca ”galacticilor”

Real Madrid, campioana Europei din ultimele trei sezoane, a rămas, din 31 mai 2018, fără antrenor. Zinedine Zidane își anunța atunci, la doar câteva zile după finala de la Kiev, plecarea de la Madrid, după trei sezoane fabuloase, presărate cu multe trofee și multe recorduri bătute de galactici.

Încă din prima clipă de după plecarea lui Zidane de la Madrid, presa din Spania a speculat pe tema înlocuitorului lui ”Zizou” pe Santiago Bernabeu. Rând pe rând, în presă au apărut o serie de nume în postura de candidați pentru postul de antrenor al Realului. De la Pochettino la Conte și de la Wenger la Guti, presa a analizat fiecare soluție disponibilă și avută la îndemână de președintele Florentino Perez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astăzi, ziarul de casă al Realului, Marca, anunță un nume surpriză care ar putea prelua banca Realului: Michel. Sub titlul ”Aș paria pe Michel”, jurnalistul celebrei publicații spaniole, Juanma Rodriguez, crede că fosta legendă a ”albilor” este omul perfect pentru a-l înlocui pe Zidane.

”Există un consens că înlocuitorul lui Zidane trebuie să fie cineva care cunoaște bine clubul, un fost jucător al echipei și un om care știe să lucreze cu vedetele! Antrenorul care se potrivește perfect acestor criterii este acum liber și se numește Michel.

Sângele lui Michel este la fel de alb ca laptele, are o legătură perfectă cu Real și cunoaște clubul ca propria palmă. scrie Rodriguez.

Fostă vedetă a lui Real Madrid (1982-1996), Michel a început să antreneze în 2005, pe Rayo Vallecano, după care a preluat conducerea echipei de rezervă a lui Real Madrid, Castilla (2006-2007). Ulterior le-a antrenat pe Getafe (2009-2011), FC Sevilla (februarie 2012-ianuarie 2013), echipa elenă Olympiakos Pireu (2013-2015) și Marseille (2015-2016). Ultima echipă antrenată a fost Malaga (2017-2018).

Simona Halep, cerută în căsătorie, pe Arena Națională. Ce răspuns a dat campioana de la Roland Garros: "Mi-am expri... Naționala României de handbal și-a aflat adversarele de la Euro 2018! Neague & co. au picat cu cea mai tare național...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x