Antena Căutare

Prepelita are entorsa la genunchi; ligamentele sunt de asemea afectate

Steaua pierde si puncte, si jucatori. Abia revenit dupa o perioada de indisponibilitate, Prepelita se intoarce in grupul accidentatilor, investigatiile de astazi relevand ca fostul oltean are entorsa la genunchi.

Aseara, in minutul 26 al meciului Ceahlaul - Steaua 1-0, mijlocasul s-a lovit in urma unui duel cu Barna. A fost un duel aerian, ambii au cazut, numai ca nemteanul a aterizat pe genunchiul lui Andrei Prepelita.

Stelistul a primit ingrijiri medicale si a continuat sa joace pana la finalul reprizei schiopatand. Dupa pauza, Prepelita a iesit de la vestiare cu genunchiul stang bandajat si tot schiopatand, dar dupa ce a ajuns pe gazon l-a anuntat pe medicul echipei ca nu mai poate continua si a fost schimbat cu Rusescu.

Investigatiile medicale la care a fost supus Prepelita azi au relevat ca mijlocasul a suferit o entorsa de genunchi, cu afectarea ligamentului colateral intern. Dupa primul diagnostic, stelistii spun ca la Prepelita nu ar fi nevoie nici de operatie, nici de imobilizarea in ghips a piciorului afectat.

Deocamdata e sigur ca Prepelita nu va fi apt etapa viitoare, contra Brasovului. "Maine, dupa ce va mai face un set de investigatii, vom sti clar daca el mai poate juca in celelalte meciuri din finalul acestui an", spun surse din club.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Dorinel Munteanu: "Maine vom castiga cu Basel"... Fostul sef CCA, Vasile Avram, si afaceristul Sorin Terbea, eliberati din arest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x