Antena Căutare

Presa franceza nu-l iarta pe Mutu, dupa Lorient - Ajaccio 4-4! "Briliantul" a fost "omul negru" pentru corsicani

Adrian Mutu a inscris, duminica, primul gol in Ligue 1, in remiza spectaculoasa, scor  4-4, dintre Lorient si Ajaccio. Chiar si asa, presa franceza il face cu ou si cu otet pe “Briliant”, care este vazut de jurnalistii francezi ca "omul negru" al celor de la Ajaccio.

Ratarile exasperante ale romanului din meciul cu Lorient au privat formatia corsicana de trei puncte de care avea nevoie ca de aer, concluzioneaza ziaristii din "Hexagon".

"Nu a fost ghinionist, nu as spune asta. A fost doar el, ciudat. Trebuia sa inscrie cel putin doua goluri in repriza secunda", a afirmat Perre Menes, specialistul emisiunii Canal Football Club, de la Canal+.

In cronica meciului Lorient - Ajaccio, publicata de cei de la L'Equipe, Adi Mutu are un loc special, insa francezii nu au deloc mila cu internationalul roman: "Condusa cu trei goluri la pauza (1-4), lorient a smuls o remiza in ultima secunda a meciului cu Ajaccio, de duminica. Mutu are de ce sa regrete uriasele ocazii pe care le-a ratat."

Mutu a irosit doua mari oportunitati in minutele 58 si 62, iar gazdele au reusit miracolul in ultima faza a meciului, egaland in minutul 90+4. A fost un meci nebun, Lorient reusind sa intoarca rezultatul de la 1-4!

VIDEO! A dat un "rosu" si a primit pumni! Un arbitru a fost agresat de catre un jucator la un meci din Liga a ... "Templul" din Ghencea nu mai atrage suporteri! Steaua - Gloria Bistrita (4-0), cea mai slaba audienta a sezonu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x