Antena Căutare

Presa italiană anunță încă o mutare de senzație la Juventus: cel mai spectaculos jucător de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo primește o veste excelentă din presa italiană de marți, 4 septembrie 2018. Conform cotidianului Tuttosport, fundașul stânga al celor de la Real Madrid, Marcelo, poate ajunge la Torino în perioada de mercato din Ianuarie.

Jurnaliștii italieni scriu că relația dintre Marcelo și Lopetegui este una extrem de rece, brazilianul fiind schimbat în meciul cu Girona după numai 60 de minute de joc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Nu înțeleg această decizie a antrenorul. O respect, dar vreau să spun că eram 100% fizic. Îmi doresc să joc tot meciul”, a spus Marcelo după meciul cu Girona.

În afară de acest aspect, Marcelo și-ar fi declarat în dese rânduri dorința de a se reuni cu Cristiano Ronaldo, fost coleg și prieten la Madrid.

Pe de altă parte, presa din Spania vine cu informația că, pe lângă o sumă de bani contra lui Marcelo, Real l-ar cere la schimb și pe fundașul stânga al celor de la Juventus, Alex Sandro.

Tuttosport anunță că Marcelo ar putea ajunge la Torino încă din iarnă. Tot din iarnă, Juventus îi mai dorește pe Rabiot (PSG) și Pogba (Manchester United).

  • 456 de meciuri și 33 de goluri are Marcelo la Real în perioada 2006-2018.
Biletul Zilei 04.09.2018! Patru meciuri de la New York ne aduc profitul... O campioană mondială la înot cu origini din România a devenit noul ministru al Sportului din Franța!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x