Antena Căutare

Prima colosala pentru stelisti: 100 000 de euro pentru urmatoarele 3 meciuri

Gigi Becali incearca toate strategiile ca sa-i responsabilizeze pe jucatori inaintea meciurilor de foc cu Dinamo si CFR Cluj din campionat. Daca nu i-a mers cu amenintarile, acum a trecut la promisiuni.

Seful Stelei le-a promis jucatorilor cate 100.000 de euro de caciula daca vor castiga ultimele trei meciuri ale anului in campionat. Prima le va intra in cont jucatorilor insa numai daca vor lua si titlul, caz in care vor lua inca 100.000 de euro, prima initiala stabilita de patron. Daca vor castiga cele trei meciuri dar nu vor lua titlul, jucatorii nu vor vedea nici un ban.

"Sunt astea trei meciuri, Dinamo, CFR si Sibiu, daca le castiga si pe urma luam campionatul, au inca 100.000 prima in plus. La prima de 100.000 pentru castigarea campionatului o sa mai aiba inca 100.000 daca ei castiga meciurile astea trei" , a spus Becali.

Finantatorul Stelei a prefatat si partida cu Schalke 04, din Europa League, partida despre care spune ca nu este chiar atat de importanta.

"Daca era decisiv de calificare, era cel mai important pentru ca era ceva sa fim in primavara europeana. Dar asa... Pana la urma vad ca tot Steaua e cu primavara europeana, cu cupele europene, celelalte s-au cam dezumflat", a mai spus Becali.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Deaconu: "Eu nu am vazut faza, dar Nica mi-a strigat in casca: «penalty! penalty! penalty!»"... Un fost fundas al nationalei vrea un alt stadion in tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x