Căutare Live

Alegeri FRF. Primele reacții ale învinșilor lui Burleanu, Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș, după eșecul categoric de azi: ”Mă retrag din fotbal!”

Alegerile FRF 2018 s-au soldat cu un rezultat categoric. După un singur tur, Răzvan Burleanu a recâștigat postul de la Casa Fotbalului cu un scor mai mult decât categoric: 66% din voturile exprimate.

Imediat după anunțarea rezultatelor, contracandidații lui Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan au oferit primele reacții.

”Felicit președintele pentru această alegere. Vreau să le mulțumesc celor care m-au votat, dar și celor care nu m-au votat. Vă doresc succes în noul mandat și sper să aduceți performanța pe care ne-o dorim”, a spus Ionuț Lupescu, care a obținut doar 78 de voturi.

Reacția zilei vine din partea lui Marcel Pușcaș. Încrezător cel puțin la un tur 2, fostul ”coechipier” din echipa lui Răzvan Burleanu și-a anunțat ieșirea din fotbal.

”Felicitări Răzvan Burleanu și tuturor celor care l-au votat. La mulțumesc celor 8 care m-au votat. Mulțumesc pentru tot. Vă anunț că aceasta este ultima mea zi în fotbal”, a spus Marcel Pușcaș.

Deși nu a luat niciun vor, Ilie Drăgan a fost fericit că a avut șansa de a fi alături de nume importante din fotbal: ”Felicitări domnului Răzvan Burleanu, dar și lui Marcel Pușcaș și Ionuț Lupescu, pentru că mi-ați oferit șansa de a fi alături de voi. Sper ca împreună să reușim să punem în aplicare proiectele pentru dezvoltarea fotbalului”, a zis acesta.

LIVE TEXT Alegeri FRF. Răzvan Burleanu câștigă un nou mandat la Federația Română de Fotbal, după o victorie categorică î... VIDEO: Răzvan Burleanu exultă după victoria clară în fața ”Generației de Aur” la alegerile FRF: ”Chiar dacă n-a fost un ...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x