Antena Căutare

Rădoi: Plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj ar fi o pierdere pentru tot fotbalul românesc

Selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, consideră că o posibilă plecare a antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, la Dinamo Moscova ar însemna o pierdere pentru întreg fotbalul românesc.

Selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, consideră că o posibilă plecare a antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, la Dinamo Moscova ar însemna o pierdere pentru întreg fotbalul românesc.

"Plecarea lui Dan Petrescu ar fi o pierdere pentru tot fotbalul românesc, ar fi o pierdere şi pentru noi, ca naţionala de tineret şi naţională mare, pentru că sunt jucători pe care îi urmărim şi e clar că un antrenor ca Dan Petrescu poate creşte în momentul de faţă jucătorii cu o mentalitate cu care te poţi bate la nivel internaţional. În ultimii ani, fotbal românesc a reuşit să aducă aceşti antrenori şi cred că ar fi păcat că acum să plece din nou. E clar că dacă va interveni o ofertă de ordin financiar cu o sumă mult mai mare decât ceea ce câştigă în acest moment la CFR, atunci va fi o problemă. Plecarea unor antrenori din fotbalul românesc, indiferent că vorbim de Hagi, de Petrescu, de Victor Piţurcă, ar fi o problemă, e clar că sunt antrenori foarte valoroşi pentru fotbalul din România", a declarat Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Mirel Rădoi nu se consideră pregătit să antreneze echipa naţională de seniori şi spune că după ce va termina contractul cu FRF va pregăti o echipă de club.

"Mă bucur că numele meu este menţionat pe lângă alte mari nume care au făcut ceva în fotbal românesc, dar indiferent de situaţia care va fi, nu voi accepta. E clar că în momentul de faţă nu pot să fiu pe acelaşi palier cu nume ca Hagi, Petrescu, Răzvan Lucescu, Olăroiu, Mircea Lucescu, Andone, Rednic şi lista poate continua cu Şumudică. Pentru mine, după această campanie pe care sper să o termin cu o calificare, va fi o echipă de club. Că va fi din Liga I, că va fi din altă parte, e clar că va fi o echipă la care să antrenez zi de zi", a explicat tehnicianul.

El şi-a amintit şi de amenzile primite în carieră: "Cea mai drastică amendă pe care am primit-o, de fapt nu eu, clubul (n.r. - FCSB), că nu aveam licenţă în acel moment şi eram antrenor sub funcţia de director sportiv, dar dădeam indicaţii, iar clubul a fost amendat cu 50.000 de euro. Ca jucător am fost amendat de nea Piţi, o mie de dolari pentru un cartonaş roşu, dar nu mai ştiu exact când. Pentru primirea unui cartonaş roşu neimplicând un fault tactic, era amenda cea mai mare. Eu strângeam amenzile (n.r. - la Steaua), dar de multe ori eu eram primul amendat pentru că întârziam când intram în vestiar."

Sursa : news.ro

Calificări CE 2021 la baschet feminin: 14 jucătoare convocate la naţională de antrenorul Ayhan Avci... Man: L-am lăsat pe Moruţan în pace, nu vreau să-i răscolesc amintirile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x