Antena Căutare

Rămășițele lui Kobe Bryant au fost identificate! Imaginile GROAZEI, de la locul în care s-a prăbușit elicopterul! VIDEO

Rămășițele legendarului baschetbalist Kobe Bryant au fost identificate. Imaginile video înregistrate în locul în care s-a prăbușit elicopterul său sunt înfiorătoare.

Rămășițele lui Kobe Bryant au fost identificate! Imaginile GROAZEI, de la locul în care s-a prăbușit elicopterul! VIDEO
Imaginile groazei, de la locul în care s-a prăbușit elicopterul lui Kobe Bryant.

Kobe Bryant a fost identificat la locul tragediei cu ajutorul unor amprente. La fel au fost identificate și rămășițele pilotului, Ara Zobayan, ale antrenorului de baseball John Altobelli și ale antrenoarei Sarah Chester, care a murit în accident alături de fiica ei, de 13 ani, Payton.

Gianna, fiica lui Kobe Bryant, în vârstă de 13 ani, care a murit alături de tatăl ei în accidentul teribil, nu a fost încă identificată.

„Anchetatorii încă lucrează la identificarea rămășițelor celorlalte victime”, a declarat un medic legist care se ocupă de acest caz.

Rămășițele elicopterului se întind pe o suprafață de peste 180 de metri, iar rămășițe umane au fost ridicate atât luni, cât și marți.

Cadavrele au fost transportate înapoi în Los Angeles pentru autopsii, înainte de a le fi returnate familiilor.

În prezent, locul tragediei este păzit de polițiști pe cai, deoarece mii de oameni merg la Calabasas ca să vadă unde a avut loc accidentul.

AC Milan a învins Torino, scor 4-2, după prelungiri, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei. Omagiu adus lui Kob... Experţii legişti au identificat trupul neînsufleţit al lui Kobe Bryant şi pe cele ale altor trei victime ale accidentulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x