Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! ”Rapid București” revine în fotbalul românesc. Astăzi au fost cumpărate brandul, marca și culorile

Rapid București revine cu drepturi depline în fotbalul românesc, deocamdată în ligile inferioare. În cursul zilei de marți, 12 iuni, Academia Rapid, echipa calificată la baraj pentru Liga a 3-a, a achiziționat brandul Rapid, marca și culorile.

Prețul de vânzare al mărcii Rapid a fost de 406.800 de euro + TVA, iar licitaţia de marţi a fost cea de-a 19-a, anunță digisport.ro.

”E o veste uriașă. Multe persoane s-au interesat de Rapid. Am redevenit ce am fost,asta e părerea mea. E o veste pe care fanii o așteaptă de mult timp. Inițiativa a plecat la Primărie, a fost o idee foarte bună. Sunt multe lucruri de făcut pe viitor. Dacă nu acum nu recunosc echipa, înseamă că nu recunosc Rapidul. Lucrurile sunt clare. Am achiziționat ceva ce ne dă dreptul să ne numim Rapid”, a declarat Daniel Pancu, legenda Rapidului, la sursa citată.

Rapid București a intrat în procedură de insolvenţă în 7 decembrie 2012, iar la 13 iunie 2016 Tribunalul Bucureşti a dispus intrarea în faliment şi dizolvarea societăţii. Suma totală a datoriilor clubului aflat în proprietatea omului de afaceri Valerii Moraru era de 17.754.712 lei, aproximativ 4 milioane de euro. Conform legii, lichidatorul trebuie să scoată la licitaţie sigla, culorile şi mărcile FC Rapid.

La licitație s-a pornit de la 3,7 milioane de euro + TVA, iar preţul de vânzare a coborât până la 406.800 de euro + TVA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Academia Rapid Bucureşti, echipă înfiinţată anul acesta în asociere cu Primăria Sectorului 1, care a obţinut prin închiriere dreptul de folosinţă a mărcii, culorilor şi siglei FC Rapid de la societatea SC FC Rapid SA, aflată în lichidare, a evoluat în Liga a IV-a, acolo unde a câștigat disputa cu CSA Steaua București pentru promovarea în Liga a 3-a.

Biletul Zilei 12.06.2018! Mizăm pe meciurile spectacol pentru încă un câștig... UN ”11” PE ZI! Cele mai frumoase rusoaice au alcătuit ”echipa de start” sexy a Campionatului Mondial din Rusia! Ședință ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x