Antena Căutare

Răsturnare de situație în cursa pentru ”Gheata de Aur”! Messi și Salah, luptă dramatică pentru prima poziție

Lionel Messi și Mohamed Salah duc o luptă crâncenă pentru ”Gheata de Aur”, trofeu primit, la finalul sezonului, de cel mai bun marcator din Europa. După ce părea că a pierdut teren în fața egipteanului, Messi și-a revenit spectaculos în acest weekend și a revenit pe locul 1.

Starul Barcelonei speră să cucerească o nouă Gheată de Aur, de care nu este deloc departe. Meciul câștigat de Barcelona cu Deportivo La Coruna, scor 4-2, i-a adus lui Messi un hat-trick. Argentinianul are 32 de goluri în acest campionat, o reușită în plus peste Mohamed Salah de la Liverpool.

În lupta pentru ”Gheata de Aur” mai sunt atacantul lui Lazio, Ciro Immobile, cu 29 de goluri în sezonul din Serie A, și golgheterul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, cu 28 de goluri.

Messi a câştigat ultima ”Gheată de Aur” cu 37 de goluri (74 de puncte) şi are patru astfel de trofee în palmares, în 2010, 2012, 2013 şi 2017.

Iată clasamentul pentru ”Gheata de Aur” din acest moment:
1. Lionel Messi 32 de goluri (4 meciuri de jucat)
2. Mohamed Salah 31 de goluri (2 meciuri de jucat)

3. Ciro Immobile 29 de goluri (3 meciuri de jucat)
4. Robert Lewandowski 28 de goluri (2 meciuri de jucat)

Gigi Becali pregătește noi lovituri financiare pe piața transferurilor! Două vedete din lotul lui Dică, spre Serie A ?... Lovitură de teatru în fotbalul românesc: Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj! Cu cine ar fi semnat deja ”Bursucul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x