Antena Căutare

Razvan Lucescu: "Plecam multumiti de aici, chiar daca nu a fost spectacol"

Tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu, s-a declarat multumit de prestatia echipei sale in jocul cu Dinamo, desi giulestenii nu au luat decat un punct din deplasarea din Stefan cel Mare si au cazut pe locul 3 in campionat.

Fostul selectioner s-a aratat deranjat de maniera de arbitraj a lui Sebastian Coltescu, dar nu a vrut sa comenteze prea mult eliminarea lui Ovidiu Herea, momentul cheie al meciului din "Groapa".

"Apreciez foarte mult motivatia si efortul jucatorilor, intelepciunea lor. In repriza a doua am blocat perfect constructia lui Dinamo si cred ca am fi putut chiar profita de oportunitatile care ni s-au ivit. Rezultatul pentru noi este unul bun in urma unui joc bun, in conditiile in care am jucat mai bine de 50 de minute cu un om in minus. Plecam multumiti de aici, chiar daca nu a fost spectacol.

Iritarea mea a venit din cauza manierei de arbitraj, nu neaparat a eliminarii lui Herea. Au fost faze tratate diferit la cele doua porti, Alexa a primit galben, apoi la faza imediat urmatoare nici nu s-a dat fault la o intrare similara a unui dinamovist. La faultul lui Herea nu mi s-a parut intentie. Vrem sa credem ca nu sunt greseli intentionate", a spus Razvan Lucescu la conferinta de presa.

Tehnicianul Rapidului a comentat si incidentele din tribuna de la inceputul meciului.

"In campionatul nostru se merge la meci ca la razboi, in afara se merge ca la spectacol. Dar la ce sa ne asteptam cand conducatorii se injura zi de zi la televizor?!"

sursa: gsp

foto: Intact Images

Cavani, ce-ti mai place sa dai goluri! Napoli - Milan 3-1, vezi toate rezultatele din Serie A!... Cristi Borcea: "Am fost cacaciosi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x