Antena Căutare

Avem rezultatele! Răzvan Burleanu a fost reales președinte al Federației Române de Fotbal!

Răzvan Burleanu a fost reales, miercuri, în funcţia de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF).

Răzvan Burleanu a fost reales, miercuri, în funcţia de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF). Aflat în această funcție din 5 martie 2014, actualul șef de la Casa Fotbalului a câștigat din nou încrederea electoratului și a primit peste 168 de voturi din partea membrilor afiliați, adică 66% din sufragii, și a ieșit din primul tur.

Răzvan Burleanu (33 de ani) i-a învins în cursa pentru șefia FRF pe Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adunarea Generală a FRF a început la ora 11.00, la Casa Fotbalului și a durat aproximativ 7 ore. După alegeri, cei 4 candidați au luat cuvântul:

”Felicit președintele pentru alegere. Vreau să le mulțumesc celor care m-au votat, dar și celor care nu m-au votat. Vă doresc succes în noul mandat și sper să aduceți performanța pe care ne-o dorim”, Ionuț Lupescu

”Felicitări lui Răzvan Burleanu, felicitări votanților, felicitări candidaților. Vă anunț că este ultima mea zi în fotbal”, Marcel Pușcaș

”Felicitări domnului Pușcaș, domnului Lupescu. Mulțumesc membrilor. Felicitări domnului Răzvan Burleanu”, Ilie Drăgan

”Le mulțumesc candidaților pentru participare. Mulțumesc întregii mele echipe pentru munca depusă în interesul dvs în toți acești 4 ani. Ați fost azi fermi, drepți, integri, sunt mândru că fac parte din această familie. Deși nu a fost doar un fleac, recunosc că i-am ciuruit”, a declarat Răzvan Burleanu.

Băcăuanul Răzvan Burleanu, care a uimit și în 2014, atunci când a răsturnat vechiul regim, a câștigat alegerile FRF cu programul intitulat ”Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!”. Cele mai importante proiecte din programul electoral al lui Răzvan Burleanu:

  • Răzvan Burleanu vrea să transforme Liga 1 într-o competiție premium. ”Promovarea formatului competițional cu 16 echipe, pentru o competiție mai atractivă în contextul reapariției și dezvoltării cluburilor cu tradiție din fotbalul românesc, precum și a cluburilor care reprezintă orașe importante cu tradiție în fotbalul nostru”, este unul dintre proiectele prin care Burleanu încearcă să atragă voturile cluburilor de prim-plan.
  • Introducerea sistemului ”parachute payment” prin care cluburile retrogradate din Liga 1 să beneficieze, pe model vest-european, de susținere pentru atenuarea șocului financiar produs de retrogradare și evitarea situațiilor de faliment.
  • organizarea Supercupei României în comunitățile românești din afara țării.
  • În întărirea competivității cluburilor din România în comparație cu cluburile din regiune, având ca obiectiv creșterea numărului de cluburi românești în top 100 cluburi europene.
  • Stabilirea unui sistem transparent printr-un caiet de sarcini pentru desemnarea orașului, stadionului/sălii care vor găzdui partidele echipelor reprezentative de fotbal, fotbal feminin și futsal.
  • Construirea unei baze montane de pregătire care va fi la dispoziția membrilor FRF și a loturilor naționale într-un regim similar cu al Centrelor Naționale Mogoșoaia – Buftea.
  • Dezvoltarea fotbalului în rândul persoanelor cu dizabilități și organizarea Campionatului European pentru Nevăzători 2019 în România, o premieră care implică, prin sprijinul Guvernului, și construirea a șase terenuri speciale pentru nevăzători, dintre care unul în cadrul CNF Mogoșoaia – Buftea.
  • Depunerea dosarului de candidatură pentru organizarea Supercupei Europei sau a turneelor finale europene la nivel Under 17 și Under 19.
FC Viitorul - FCSB LIVE VIDEO ONLINE... LIVE TEXT Alegeri FRF. Răzvan Burleanu câștigă un nou mandat la Federația Română de Fotbal, după o victorie categorică î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x