Antena Căutare

VIDEO: Răzvan Burleanu exultă după victoria clară în fața ”Generației de Aur” la alegerile FRF: ”Chiar dacă n-a fost un fleac, i-am ciuruit!”

Răzvan Burleanu a câștigat în mod categoric un nou mandat la șefia Federației Române de Fotbal, după o victorie la scor în fața contracandidaților săi. Președintele în exercițiu al FRF a obținut 168 de voturi din cele 254 valabile, adică 66% din total, și rămâne la Casa Fotbalului pentru încă 4 ani.

Răzvan Burleanu a fost urmat în clasament de ”favoritul hârtiei”, Ionuț Lupescu, care a obținut numai 78 de voturi. Diferența aceasta este o surpriză, în condițiile în care așteptările erau să existe măcar un al doilea tur de scrutin.

Răzvan Burleanu: ”I-am ciuruit”!
După aflarea rezultatelor alegerilor FRF, Burleanu le-a mulțumit celor care l-au votat spunând că au fost „fermi, drepți, integri” și s-a declarat „mândru” că face parte din această familie.
”Le mulțumesc candidaților pentru participare. Mulțumesc întregii mele echipe pentru munca depusă în interesul dvs în toți acești 4 ani. Ați fost azi fermi, drepți, integri, sunt mândru că fac parte din această familie. Deși nu a fost doar un fleac, recunosc că i-am ciuruit”, a declarat șeful FRF!

Ionuț Lupescu și-a felicitat adversarul, dar îl atenționează pe Burleanu că urmează patru ani în care suporterii vor sta cu ochii pe el.

Fostul căpitan al naționalei, Cristi Chivu, aflat în echipa lui Lupescu, a primit cu sportivitate eșecul de azi: ”Eu știu să pierd. Noi știm să pierdem. E inutil să vorbim de ce a contat și ce nu a contat”.

”Am încercat întotdeauna să obținem maximum. Câteodată reușești, câteodată nu. La fel este cazul și lui Ionuț”, a spus și Marius Lăcătuș, coleg cu Lupescu în ”Generația de Aur”.

Alegeri FRF. Primele reacții ale învinșilor lui Burleanu, Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș, după eșecul categoric de azi: ... Gigi Becali, anunț bombă după alegerile de la FRF: ”M-am retras oficial de la FCSB!”. Cine va conduce clubul roș-albastr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x