Antena Căutare

Real Madrid promoveaza sportul in Pakistan

Fundatiile Real Madrid si Aman au semnat un contract pentru promovarea sportului in randul copiilor din Pakistan. Organizatiile vor ajuta si la dezvoltarea sistemului de invatamant, avand in plan sa construiasca doua scoli.

Proiectul pornit de Real Madrid si Fundatia Aman include dezvoltarea sportului in Pakistan. In cadrul acestui parteneriat se vor construi doua scoli unde vor invata peste 400 de elevi, cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani.

Suntem foarte incantati de colaborarea cu Fundatia Aman si abia asteptam sa implementam modelul fundatiei noastre in randul copiilor din Pakistan”, a declarat Miguel Pardeza, directorul sportiv al lui Real Madrid.

Fundatia lui Real Madrid a fost infiintata in 1997 si functioneaza dupa principiile unei organizatii non-guvernamentale. De cealalta parte, Fundatia Aman serveste la ajutorarea zonelor defavorizate din Pakistan.

In sfarsit, in fata lui Messi! Ronaldo, cel mai sexy sportiv al anului... VIDEO! Incidente la meciul Dinamo Moscova - Zenit! Partida a fost suspendata dupa ce portarul gazdelor a primit o petard...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x