Antena Căutare

Rednic a fost prezentat oficial la Standard Liege! Contra il inlocuieste la Petrolul

Mircea Rednic a renuntat la Petrolul si a fost prezentat oficial la Standard Liege. Romanul i-a impresionat deja pe belgieni. Le-a spus in franceza cum va face din Standard cea mai tare echipa din Belgia.

“Este cel mai important lucru din viata mea! E un moment de cotitura in cariera mea de antrenor. Este visul care astazi a devenit realitate”, a spus tehnicianul. Rednic a inceput treaba la Liege. A supervizat antrenamentul lui Standard la prima ora. Apoi a fost prezentat in conferinta. El a jucat cinci ani la Standard, din 91 in 96. Mereu a visat sa si antreneze la Liege.

Romanul a fost pus in tema de belgieni. Trebuie sa scoata pe Standard din criza. Standard a pierdut jumatate din cele 12 meciuri din campionat si e 9 in Belgia. Rednic va debuta pe banca lui Standard miercuri, in deplasare, cu Genk.

In locul lui Rednic tehnician la Petrolul va fi Cosmin Contra, care a semnat astazi un contract pe un an si jumatate cu gruparea ploiesteana.

Gigi Multescu a fost demis de la Astra pentru ca nu se mai intelegea cu Dinu Gheorghe... Lista celor 23 de jucatori nominalizati pentru castigarea trofeului "Balonul de Aur"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x