Antena Căutare

Reduceri de Crăciun la FCSB! Gigi Becali a anunțat prețul lui Denis Alibec. Unde va ajunge ”jucătorul de 20 de milioane”

Zilele lui Denis Alibec în tricoul celor de la FCSB sunt numărate. După ce în urmă cu un an era un jucător ”netransferabil” în viziunea lui Gigi Becali, atacantul adus pe 2 milioane de la Astra Giurgiu este oferit la reducere cluburilor din Europa.

Cu zero goluri marcate în actuala stagiune a Ligii 1, cu probleme peste probleme de comportament și cu accidentări pe bandă rulantă, atacantul nu se mai bucură de același statut la echipă, precum în sezonul trecut, când era considerat vedeta echipei și primise și banderola de căpitan.

Acum, Gigi Becali recunoaște că e gata să se despartă de fotbalistul pentru care a plătit celor de la Astra, în 2016, suma de două milioane de euro și a anunțat suma de transfer. Dacă în aprilie 2017, când Alibec rupea norii la FCSB, Becali spunea că ”nu pleacă nici pe 20 de milioane”, acum lucrurile s-au schimbat radical.

”Am primit ofertă pentru Alibec și azi. E din Turcia. M-au întrebat ce preț cer pe el. Le-am spus că am avut ofertă de 7 milioane de euro și acum vreau 5 milioane de euro” a spus Becali, la digisportTV.

Presa din Turcia a scris de un posibil transfer al lui Alibec la Kayserispor, echipa lui Marius Șumudică, însă antrenorul român a infirmat orice posibilă mutare a atacantului la echipa sa, motivând suma prea mare cerută de FCSB.

MEGA-LOVITURĂ sau MEGA-ȚEAPĂ! Becali transferă din nou de la CFR! Ce s-a întâmplat cu toți jucătorii aduși de Steaua în ... Mourinho s-a făcut de râs în Cupa Ligii Angliei! Manchester United, eliminată de o divizionară secundă! Top 10 cele mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x