Antena Căutare

Regretele „Puriului”. Mircea Rednic a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale vieții sale

Mircea Rednic a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale vieții sale. Cum a ajuns, dintr-un portar ce juca în spatele blocului, unul dintre cele mai cunoscute nume ale fotbalului românesc?

Mircea Rednic a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale vieții sale. Cum a ajuns, dintr-un portar ce juca în spatele blocului, unul dintre cele mai cunoscute nume ale fotbalului românesc?

Mircea Rednic, „Puriul”, a ajuns la momentul în care poate trage linie și analiza. Care este cel mai mare regret al sportivului al cărui nume va fi veșnic legat de clubul Dinamo?

„Îmi pare rău că am jucat până la 37 de ani...Nu m-am chinuit, dar aveam plăcerea asta de a merge la antrenament, să joc. Cred că ar fi fost mult mai bine pentru sănătatea mea, dacă mă retrăgeam pe la 30 de ani”, a dezvăluit Mircea Rednic.

Visul de a-și trăi viața pe terenul de fotbal i s-a conturat încă din copilărie, iar acest vis avea doar două culori: roșu și alb!

„De când am început să joc mi-am propus să ajung la Dinamo. Îmi plăcea de mic această echipă. Am vrut să ajung la Națională, apoi să joc în străinătate”, a adăugat acesta.

A ÎNCEPUT CA PORTAR

„Am început ca portar, în spatele blocului. După aia, am ajuns la mijlocul terenului. Mi-am dat seama că nu-s așa de tehnic și am zis să mă retrag în spate și să-mi fac meseria de apărător”, a povestit Mircea Rednic.

CĂSĂTORIA I-A SCHIMBAT VIAȚA

„Am fost inspirat când m-am însurat. (...) La un moment dat, îmi pierdusem echilibrul. Am avut oameni care m-au sfătuit și am avut noroc cu o fată bună, înțelegătoare”, a adăugat acesta.

Mircea Rednic și-a cunoscut marea iubire „la un chef”. „Abia mai târziu am început să-mi apreciez soția. Noi eram foarte mult în cantonament, antrenamentele erau lungi, grele...Acasă stăteam foarte puțin, două, trei zile pe săptămână. Când am plecat în Belgia am văzut ce înseamnă să te ocupi de copil, de toate problemele zilnice.”

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Israel Folau contestă rezilierea contractului cu federaţia australiană de rugby... România ratează șansa de a ajunge în finala FedCup. Halep și Niculescu au piedut meciul decisiv în fața Franței...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x