Antena Căutare

Rennes pierde acasa cu Toulouse si lupta pentru locul 3 se inteteste in Ligue 1

Echipa lui Frederic Antonetti a fost invinsa de alb-violeti facand un pas inapoi din lupta pentru preliminariile Ligii Campionilor.

Toulouse a ramas aceeasi echipa agresiva, care nu face distinctie intre meciurile de acasa si cele din deplasare.

In deplasarea de la Rennes, nu mai putin de 6 jucatori i lui Alain Casanova au primit cartonasul galben. Totusi deplasarea celor din Sudul Frantei pe Stade de la Rue de Lorient nu s-a lasat doar cu suspendari ci si cu puncte, pentru ca Danze si-a marcat in proprie poarta in ultimul minut al primei reprize. 1-0 si Toulouse o egaleaza pe Lille pe locul al treilea, acumuland 47 de puncte. Nordicii au insa un meci mai putin disputat, cu Valenciennes.

Intr-o alta partida desfasurata duminica, Sochaux a invins cu 2-0 pe Nice si a predat lanterna rosie lui Auxerre, mentinand totodata si echipa de pe Coasta de Azur in zona nisipurilor miscatoare.

Foto: Hepta

Cavani o salveaza, din nou, pe Napoli. Vezi rezultatele din Italia!... Steaua - Astra 2-1 / Ros-albastrii, la 5 puncte de lider...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x