Antena Căutare

Revista presei sportive, 02.04.2018: Dinamo își dă afară două vedete aduse în iarnă; Buffon, impresionat de un jucător de la Real; Griezmann refuză United pentru Barcelona

Revista presei sportive de luni, 2 aprilie, are în prim-plan ultimele evenimente din weekend, pe de o parte, iar pe de alta anticipează o parte dintre marile meciuri europene care urmează la acest mijloc de săptămână.

Gazeta Sporturilor de astăzi nu putea rata meciul FCSB - Poli Iași, unul în urma căruia Liga 1 are un nou lider: Constantin Budescu.

Tot din Gazetă mai aflăm că marile vedete aduse de Dinamo în această iarnă, Gabi Torje și Antun Palici, sunt OUT de la echipă.

Iar Olăroiu a debutat cu dreptul pe banca chinezilor de la Jiangsu, victorie 2-1 cu Tianjin Teda.

Revista presei sportive, 02.04.2018: Dinamo își dă afară două vedete aduse în iarnă; Buffon, impresionat de un jucător de la Real; Griezmann refuză United pentru Barcelona

MARCA de azi a început deja meciul dintre Juve și Real Madrid cu un interviu oferit de Gigi Buffon. Legenda lui Juventus spune că nu a văzut niciodată un fotbalist cu un asemenea instinct de ”asasin” precum Cristiano Ronaldo.

Același Buffon recunoaște, în AS, că Ronaldo i-a oferit o noapte de coșmar la Cardiff în 2017, însă promite că dubla din ”sferturi” va fi diferită în acest sezon.

De cealaltă parte, presa catalană continuă să îi ridice statui zeului Lionel Messi, cel care a salvat-o pe Barca de la înfrângere în meciul cu Sevilla: ”Domnul miracolelor” este numit argentinianul pe prima pagină.

Vestea zilei din Spania e oferită de cei de la SPORT: ”Griezmann refuză o ofertă de la Manchester United pentru că merge la Barcelona”.

Din L equipe aflăm că Memphis Depay e pe val și menține pe OL în lupta pentru locurile de UEFA Champions League.

Gigi Becali și-a distrus echipa după victoria chinuită cu CSM Poli Iași! Nu au scăpat de atacuri Nicolae Dică și trei ”v... Biletul Zilei 02.04.2018. Trei ponturi sigure din această seară ne aduc o cotă excelentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x