Antena Căutare

Revista presei sportive, 19.04.2018: Burleanu și-a umilit rivalii, dar și politicul, la alegerile FRF; Cristiano Ronaldo a mai bătut un record; Barcelona, prima lovitură a anului

Revista presei sportive din România nu poate avea azi decât un subiect mare și lat: alegerile FRF! Răzvan Burleanu a fost one-man-show la Casa Fotbalului, și-a nimicit rivalii, și a câștigat un nou mandat la Federație.

Revista presei sportive din România nu poate avea azi decât un subiect mare și lat: alegerile FRF! Răzvan Burleanu a fost one-man-show la Casa Fotbalului, și-a nimicit rivalii, și a câștigat un nou mandat la Federație. De pe alte meleaguri citim despre ce recorduri mai bate Ronaldo și ce jucători mai transferă Barcelona.

Gazeta Sporturilor de azi iese cu un titlu crunt pentru Ionuț Lupescu: ”L-a îndoit!”, scriu cei de la gsp, după ce ”Kaiserul” a fost pus la respect de Răzvan Burleanu în lupta pentru FRF. Cu scorul de 168-78, fostul jucător al ”Generației de Aur” a fost făcut KO.

Cătălin Tolontan punctează încă un aspect interesant legat de alegerile FRF de ieri: fotbalul l-a învins și pe cel mai puternic om politic din țară, Liviu Dragnea, luându-i 66% din procente la FRF.

Revista presei sportive, 19.04.2018: Burleanu și-a umilit rivalii, dar și politicul, la alegerile FRF; Cristiano Ronaldo a mai bătut un record; Barcelona, prima lovitură a anului

Unii cu alegerile și bătaia electorală, alții cu fotbalul și recordurile. Din MARCA citim azi despre o ”banalitate”: Ronaldo a marcat și a mai egalat un record. ”Balonul de Aur” a egalat pentru Real în meciul cu Bilbao. Prin golul cu care a reușit să-și salveze echipa de la o nouă înfrângere, starul portughez și-a egalat recordul carierei: 12 meciuri consecutive cu gol marcat, performanță pe care a realizat-o prima dată în 2014. Cristiano Ronaldo are 22 de goluri marcate în aceste 12 partide disputate în toate competițiile.

Și din AS citim despre bijuteria lui Ronaldo cu Bilbao. Tot de aici mai aflăm că De Gea, Silva și Alonso au intrat în echipa ideală a sezonului din Premier League.

Presa catalană e ocupată cu transferurile și tranzacțiile Barcelonei. Din MUNDO DEPORTIVO citim că liderul din La Liga duce o luptă de convingere cu Umtiti pentru ca acesta să-și prelungească actuala înțelegere.

Iar din SPORT aflăm că Barcelona a cam rezolvat transferul lui Lenglet de la Sevilla pentru 30 de milioane de Euro. Soluție de avarie ?

Din L Equipe aflăm o banalitate marca franceză: PSG a câștigat un nou trofeu intern. Da, e doar calificată în finala Cupei, însă aici joacă cu amatorii de la Les Herbiers și totul e cam gata.

Presa italiană de azi ne anunță că Vlad Chiricheș și Napoli visează la titlu. Juve s-a împiedicat de Crotone, echipa lui Stoian și Zenga, iar acum mai sunt 4 puncte avans pentru Allegri & co. Și mai e meciul direct Juventus - Napoli, duminică, 22 aprilie!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FOTO: A pariat o sumă uriașă pe victoria lui Răzvan Burleanu la alegerile FRF și a dat lovitura! Iată biletul fostului f... Biletul Zilei 19.04.2018. Trei meciuri sigure de joi ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x