Căutare Live

Roberto Mancini consideră că amânarea Campionatului European este un lucru bun pentru naţionala Italiei

Selecţionerul italian Roberto Mancini consideră că amânarea pentru un an a Campionatului European este un lucru bun pentru echipa Italiei, informează Gazzetta dello Sport.

"Avem o echipă tânără şi putem continua să muncim şi să devenim mai buni. Dacă jucam în iunie, am fi avut şanse, dar sigur sunt unele mai bine pregătite pentru că au început mai devreme procesul de întinerire", a declarat Mancini.

El i-a lăudat pe tinerii jucători Zaniolo, Kean şi Esposito, dar l-a încurajat şi pe Mario Balotelli să facă "mai mult" la Brescia, pentru a fi convocat la lot vara viitoare.

În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, Campionatul European a fost reprogramat în 2021, în perioada 11 iunie – 11 iulie.

Sursa : news.ro

FIFA va anunţa prelungirea sezonului 2019/2020 pe o perioadă nederminată... Preşedintele UEFA: Nu văd cum Liverpool ar putea pierde titlul de campioană în acest an...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri