Antena Căutare

Roger Federer a castigat turneul de la Dubai

In direct la GSP TV, elvetianul l-a invins in finala cu 7-5, 6-4 pe britanicul Andy Murray.

De aproape o ora si 40 de minute a avut nevoie Roger Federer pentru a castiga pentru a cincea oara turneul de la Dubai. In fata lui, in finala, nu s-a aflat nici Djokovic si nici Nadal, ci Andy Murray, cel ccare il eliminase pe Nole in semifinala.

In primul set s-a mers cap la cap, asa ca acesta a fost adjudecat la tie-break. Britanicul a gresit primul si Federer s-a impus cu 7-5.

In cel de-al doilea, la 1-1, elvetianul a reusit un break la 15, insa a pierdut pe propriul serviciu la 3-2, permitandu-i lui Murray sa reintre in meci. La 4-4, scotianul a cedat foarte usor primele 3 mingi ale game-ului si FedEx reusea inca un break, urmand sa se serveasca pentru castigarea turneului.

Cu o ultima zvacnire, Murray a reusit sa salveze o minge de meci la 5-4 si 40-30, dar Roger si-a adjudecat urmatoarele doua schimburi de mingi si a castigat finala.

Foto: Hepta

Arsenal invinge pe Liverpool in prelungiri, City ramane lider. Vezi rezultatele din Anglia!... Bayern, invinsa la Leverkusen. Vezi rezultatele din Germania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x