Antena Căutare

România - Azerbaidjan, scor 0-3, la Campionatul European de volei feminin

Naţionala de volei feminin a României a pierdut joi, la Budapesta, cu reprezentativa Azerbaidjan, cu scorul de 0-3, în ultimul meci din grupa C a Campionatului European.

Naţionala de volei feminin a României a pierdut joi, la Budapesta, cu reprezentativa Azerbaidjan, cu scorul de 0-3, în ultimul meci din grupa C a Campionatului European.

Scorul pe seturi a fost 15-25, 14-25, 21-25, după doar 66 minute de joc.

Ultimul meci al zilei, între Ungaria şi Olanda, va decide clasamentul final al grupei C.

România a înregistrat anterior în grupa C rezultatele: 0-3 cu Olanda, 3-1 cu Ungaria, 3-1 cu Estonia şi 1-3 cu Croaţia. După cinci meciuri, tricorolorele se află pe locul 4, cu 6 puncte.

Primele patru clasate din grupă se califică în faza optimilor de finală ale competiţiei găzduite, între 23 august – 8 septembrie, de Turcia, Polonia, Ungaria şi Slovacia.

România a jucat ultima dată la Campionatul European în 2015, iar cel mai bun rezultat al echipei tricolore datează din 1963, când a obţinut medalia de bronz.

Şi naţionala masculină a României va juca la Campionatul European, programat între 12-29 septembrie, în Franţa, Belgia, Slovenia şi Olanda. Tricolorii au fost repartizaţi în grupa A, cu Bulgaria, Grecia, Portugalia, Italia şi Franţa.

Sursa : news.ro

Robert Lewandowski şi-a prelungit până în 2023 contractul cu Bayern Munchen... Fostul selecționer al Spaniei, îngenuncheat de durere! Fiica lui, în vârstă de nouă ani, a murit: ”Ne vom aminti de tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x