Antena Căutare

Romania si-a incheiat participarea la Cupa Mondiala de rugby cu o infrangere, 9-25 cu Georgia

Romania a disputat, miercuri, la Palmerston North, ultimul meci din grupa B a Cupei Mondiale de rugby din Noua Zeelanda.


Punctele Romaniei au venit doar din lovituri de pedeapsa, doua dintre ele fiind reusite de Marin Dumbrava si una de Florin Vlaicu.

Pentru Georgia au punctat Mamuka Gorgodze, singurul eseu al partidei, Malkhaz Urjukashvili, o lovitura de pedeapsa, si Merab Kvirikashvili, cinci lovituri de pedeapsa si o transformare.

„Cele doua echipe se cunosc atat de bine incat aproape au uitat sa joace. Romania merita felicitata pentru participare, dar astazi cineva trebuia sa piarda si, din fericire, nu am fost noi. Este un sentiment placut sa castigam si asteptam cu incredere ultimul nostru meci, cel cu Argentina", a declarat Richard Dixon, antrenorul echipei Georgiei.

„Nu este deloc bine ca am pierdut. Am muncit foarte mult si am asteptat destule de la acest meci, dar nu am castigat. Acesta este rugbyul. Cea mai buna echipa castiga", a saus capitanul Marius Tincu.

Ultimele doua meciuri din grupa B vor avea loc pe 1 si 2 octombrie, Anglia urmand sa intalneasca Scotia, in timp ce Argentina va juca impotriva Georgiei.

Foto: sportromanesc.ro

Sahtiorul lui Mircea Lucescu, tinut in sah acasa de APOEL. Vezi rezultatele si clasamentele din Champions League!... CM Rugby: Georgia vs Romania 25-9 / "Stejarii" parasesc competitia in genunchi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x