Antena Căutare

România-Algeria, azi, 21:30, în direct pe Antena 1 şi AntenaPlay! Una e cu Maxim, alta cu Feghouli! Tu pe care o alegi?

Amicalul echipei naţionale se joacă în Elveţia, de la 21:30, live pe Antena 1 şi AntenaPlay, dar duelul sexy are loc chiar acum, doar pe www.a1.ro!

Amicalul echipei naţionale se joacă în Elveţia, de la 21:30, live pe Antena 1 şi AntenaPlay, dar duelul sexy are loc chiar acum, doar pe www.a1.ro!

Beatrice Stoica, 27 de primăveri, pune inima la bustieră pentru "Deşteaptă-te, române" şi e gata să adopte cele mai tari poziţii tactice pentru surprinderea adversarului. Va juca în sistemul 90-63-89 şi va face tot posibilul să-l motiveze pe Alexandru Maxim, "tricolorul" ei preferat.

  • "Va fi un duel interesant şi sunt convinsă că românii vor fi alături de mine, doar ne-aşteaptă un mondial sexy de câştigat, care, vă spun sigur, e mai important decât competiţia din Brazilia", ne-a spus reprezentanta României în timp ce făcea ultimele exerciţii de încălzire.

În tabăra adversă, Gabriela Palas, 26 de anişori, e hotărâtă să strice petrecerea românilor. Are o chimie cu Sofiane Feghouli, "liliacul" celor de la Valencia, şi speră ca aşezarea sa de 90-60-89 să aducă marea surpriză a confruntării.

  • "Noi suntem la Mondial, iar asta o vor arăta băieţii şi pe teren. Cât despre confruntarea de pe a1.ro, după ce voi câştiga, sper ca adversara mea să fie de acord să facem schimb de tricouri"

Ambele fete au şansa unui amical extrem de puternic înainte de startul "Mondialului Sexy", competiţie ce va aduce cod roşu de caniculă în scurt timp, exclusiv pe www.a1.ro.

Daca ești emotiv, NU DA CLICK! Cel mai emoționant clip de la CM! Ți se face pielea ca de găină! Chilienii sunt susținuți... Veste TERIBILĂ pentru fanii lui Michael Schumacher! Un medic a spus adevărul despre starea pilotului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x