Antena Căutare

Ronaldinho a fost diagnosticat cu noul Covid 19. Care e starea sportivului

Ronaldo de Assis Moreira, sportivul brazilian care și-a făcut un nume în fotbal cu porecla Ronaldinho, are Coronavirus. Potrivit Diario AS, el s-a izolat în Belo Horizonte, după ce a făcut anunțul pe Instagram Stories.

Ronaldinho zambește și ține în mână un trofeu de fotbal
A fost un an agitat pentru Ronaldinho care, împreună cu fratele său Roberto Assis, a fost închis în Paraguay. Acum are Coronavirus | Profimedia

Ronaldinho, care a câștigat 97 de titluri pentru Brazilia între 1999 și 20013, a specificat că este asimptomatic: "Am venit în Belo Horizonte pentru un eveniment. Am făcut testul și am ieșit pozitiv, dar sunt bine, nu am simptome. Am fost absent de la eveniment, dar revin. Vă îmbrățișez!".

A fost un an agitat pentru Ronaldinho care, împreună cu fratele său Roberto Assis, a fost închis în Paraguay în martie, după ce ambii au intrat în țară cu pașapoarte false.

Cei doi au fost mutați în arest la domiciliu într-un hotel paraguayan în aprilie, după ce au executat 32 de zile de închisoare, sentințele lor încheindu-se oficial în august.

Sportivi care au fost testați pozitiv cu oul COVID-19 (Coronavirus):

Recent, Cristiano Ronaldo a anunțat și el că testul i-a ieșit pozitiv, ba chiar și-a închiriat o aeronavă cu ambulanță ca să poată sta în izolare în Portugalia. Nume celebre în sportul de pretutindeni s-au înscris pe lista celor infectați cu COVID-19:

Daniele Rugani, primul sportiv cu coronavirus

Daniele Rugani a fost primul fotbalist care a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus.

”A fost mai mult şocul de a fi primul care a contactat virusul în lumea fotbalului. Am fost brusc în centrul atenţiei, în câteva momente am primit o mulţime de mesaje. Şi presa a fost curioasă ce se petrece cu mine, dar sper că va trece. Sper că toţi vom depăşi acest moment!", declara sportivul de la Juventus în martie.

Cristina Neagu, confirmată cu COVID-19

Cristina Neagu a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Interul stânga, care a revenit pe teren, spune că starea sa este bună.

Novak și Jelena Djokovic, infectați cu noul coronavirus

Djokovic și soția sa, Jelena, au fost testați pozitiv chiar înainte de Adria Tour. La turneul cu pricina, mai mulți sportivi au fost la un pas să se infecteze sau chiar au făcut-o, motiv pentru care Novak și-a cerut scuze pentru organizare și problemele cauzate de aceasta.

Paulo Dybala, patru teste pozitive de COVID-19

Vedeta lui Juventus Torino, Paulo Dybala, a fost supusă timp o lună jumătate mai multor teste, patru la număr, şi de fiecare dată a ieşit pozitiv.

David Silva, confirmat cu COVID-19

Mijlocaşul spaniol David Silva (34 ani) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, la începutul lunii septembrie.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x