Antena Căutare

Rover Carstea e golgheterul ligii secunde. Il vrei la Steaua?

Atacantul celor de la FC Arges a marcat doua goluri in partida de la Targoviste, si s-a instalat in fruntea marcatorilor din liga secunda.

Desi Steaua a transferat cam tot ce e mai bun in Romania, conducatorii ros-albastrilor sustin la unison ca ar mai avea nevoie de un atacant. Din pacate Moraes e la Sofia, iar Goga nu vrea sa plece de la Rasinari, pardon, de la Timisoara.

Celebrul Petrica s-ar fi putut transforma din purtator de telecomanda in scouter daca ar fi avut inspiratia ca duminica, 4 septembrie, pe la ora 11, sa dea pe GSP TV.

Gigi Becali ar fi observat cum un fotbalist (Rover Carstea) reuseste sa aduca un punct pentru formatia sa de unul singur, iar latifundiarul din Pipera s-ar fi indragostit iremediabil de el (pe acelasi principiu dupa care a dezvoltat o pasiune pentru Vranjes dupa meciul Pandurii - FC Brasov).

In cazul in care nu e ocupat sa-i caute inlocuitor lui Levy (care e dorit la nationala Israelului), la aceasta ora europarlamentarul negociaza cu Andrei Penescu si Catalin Barbu transferul decarului pitestean, care, spre deosebire de Tininho, Elton, Grzelak sau Thereau e obisnuit cu iarna din Romania si nici nu are vestiarul plin de cosmetice ca Dayro Moreno.

foto: violafans.net

Monica Niculescu, eliminata in optimile de finala ale US Open... Argesul ramane pe podium / Chindia Targoviste - FC Arges 2-2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x