Căutare Live

S-a difuzat o forografie de la moartea lui Kobe Bryant! "Pozau cu telefoanele mobile copii morţi". Soția acestuia, Vanessa Bryant, a dat în judecată biroul şerifului din Los Angeles

Vanessa Bryant a decis să dea în judecată biroul şerifului din Los Angeles pentru difuzarea unor fotografii de la locul accidentului în care au murit soţul său Kobe şi fiica lor Gianna.

Văduva starului din NBA a depus plângere vineri, considerând biroul şerifului responsabil de difuzarea fotografiilor neautorizate de la locul accidentului.

Potrivit people.com, Vanessa Bryant cere daune morale după apariţia informaţiilor că opt angajaţi ai biroului şerifului din Los Angeles au fotografiat victimele şi au distribuit fotografiile unor persoane neautorizate. Acest lucru s-a întâmplat deşi Vanessa Bryant a discutat cu şeriful Alex Villanueva în dimineaţa accidentului şi i-a cerut acestuia ca locul accidentului să fie restricţionat.

Vanessa Bryant: Sunt atât de furioasă! Creierul meu nu poate accepta că Kobe şi Gigi nu mai sunt

“În realitate, nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori. După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea depusă de Vanessa Bryant.

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, înmormântați în secret: "Vanessa a dorit o slujbă privată pentru a-i plânge pe cei pierduţi"

Doar cei de la medicina legală şi anchetatorii National Transportation Safety Board aveau permisiunea să facă fotografii la locul accidentului, a precizat după accident Villanueva. “Oricine altcineva nu ar fi fost autorizat să facă fotografii. Ar fi fotografii interzise”, a aformat şeriful.

Cel puţin doi pompieri ar fi făcut fotografii la locul accidentului, însă imediat lor li s-a cerut să le şteargă.

Vanessa, soția lui Kobe Bryant, mesaj sfâșietor de Ziua Îndrăgostiților: ”Te iubesc pe veci!”

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Amprentele palmelor lui Kobe Bryant vor fi vândute la o licitaţie în Beverly Hills

În afara pilotului Ara Zobayan, a lui Kobe Bryant şi a fiicei fostului baschetablist, Gianna, în aparat se mai aflau John Altobelli, antrenor al echipei de baseball Orange Coast College, soţia lui, Keri, fiica lor, Alyssa, care juca la aceeaşi echipă de baschet cu Gianna, Payton Chester, o altă jucătoare de baschet, împreună cu mama ei, Sarah Chester, şi Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.

Sursa: News.ro

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole
Conmebol susţine că nu a fost consultată de FIFA cu privire la decizia folosirii a cinci înlocuiri în timpul meciurilor... Preşedintele FFT nu exclude ca turneul de la Roland Garros să se dispute fără spectatori...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri